13 September 2011

skype name=qyla syaqiera

assalamualaikum..

owh3.. aku baru buat skype acc..
err.. dlm due hari lepas..
oke2..
serius aku mcm batak sikit la..*sebenarnye bnyk jugak la
haha
almaklum la org dr zaman batu kan..
kuno la katekan..

so that..
aku pon bertanye a few kwn2 aku bout skype ny *kuno bebenor nmpknye kan

yg ny cik siti zafirah
skype nme dye ade kismis
haha
comel la..
cik ny adalah org pertama aku skype..

*cik siti zafirah yg terkejut

mase aku skype ngan dye first tyme
ktorg due speechless kot..
haha.. kelakar kot.. padahal klu jumpe..
err.. kamii due je yg taw..
la satu..
aku yg kuno ny pon satu.
elok je dye on skype dye..
aku da buat vid call da..
msty dye kelamkabut sbb
dye x pasang web cam lg..
err.. cikkismis maap la ye!!
hehehe

then pas tu kami chat..
ade satu soalan aku tnye*yg menampakkan lagi kekunoan aku

Qylasyaqiera=klu org add kite kan?? ade yg kene approve ke mcm fb??
cikkismis(bukan nme sebenar)=yup,ade kat bucu kiri
n bersambung la chat anta qylasyaqiera n cikkismis

nmpk x dialog di atas??
err.. no comment..
hahaha

lagi satu kawan aku


*alsafi pakai baju kaler putih tu


selain cikkismis..
dye org pertame yg aku tnye psal skype..


qylasyaqiera=mcm mne nak add mmbe kat skype
alsafi=tkan kat contact.,,
add a contact.,,
then klu dye bg nme kat skype,tulis kat full name.,,
bukan skype name,
klu nak sng,minx emel address dye je
qylayaqiera=owh oke. thanksz
*kt fb.. sbb skype x actve sepenuhnye

tngk..
bertape lengkap nye alsafi ny menerangkan kan?
tu seronok tnye dye tu.. haha
lengkap dan efisyen!
*nmpk sngt la qylasyaqiera ny dr zamn batu..haha



aku buat ny skype acc pon..
sbb nty nak contact ngan org2 kesygan aku lg2 bile disane
umi,abah,syafiq,aim,nabilah, hannan
my twinny n kawan2 baik saye yg lain..

sure aku x kan lupe korg3 sume..
luv u all..x0x0x0

di mane ade internet
disitu ade
disitu juga ade qylasyaqiera





8 ulasan:

  1. hahaha... ape yg amboi nye cikkismis??
    haha

    BalasPadam
  2. nama aq slah.,, hehe..,

    BalasPadam
  3. cik siti zafira tu mcm pakai baju tido pyjama je...hehehe...just drop my comment...hehe

    BalasPadam
  4. haha.. baju kurung style baru =))

    BalasPadam
  5. hehehe..ckp ngan kwn kamu tu....saye gurau je yerk...hehehe...!!!

    BalasPadam